GOED NIEUWS !

YOGA IS MAKKELIJKER DAN JE DENKT, MAAR MOEILIJKER ÁLS JE DENKT.

Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen !

Ik zal mij in het kort even voorstellen. Mijn naam is Rachel Turk en ik ben een gepassioneerd yoga teacher en founder van Happy yoga Amsterdam.

Acht jaar geleden ben ik begonnen met vinyasa lessen. Deze yoga stijl heeft veel indruk op mij gemaakt ,want het maakte mijn lichaam sterker en flexibeler . Niet alleen het lichaam veranderde ,maar ik werd ook veel bewuster en kreeg meer energie. Na uren van training en het volgen van verschillende workshops heb ik zo’n grote passie ontwikkeld voor deze yoga stijl dat ik besloot om de vinyasa teacher training 200 uur bij DNYS en 500 uurs training bij Svahayoga te doen.

Al snel kwam ik erachter dat lesgeven mij een nog groter plezier geeft dan het volgen van de lessen zelf.
Met veel passie en plezier geef ik nu vier jaar les aan kleine groepen, maar ook een op een begeleiding en reis ik een aantal keer per jaar af naar het zuiden van Lesbos voor het geven van yoga retreats .

Nu komt dan ook een grote droom uit. Sinds Oktober 2018 open ik mijn Happy yoga studio in het hart van Amsterdam waar ik dagelijks mijn trainingen geef.

Mijn lessen zijn geschikt voor meerdere niveaus, ben je gevorderd dan zal je gestimuleerd worden om in één soepele flow de les te kunnen doen. Ben je beginnend dan is daar alle tijd en ruimte voor om je eigen flow te kunnen opbouwen en de basis van yoga goed onder de knie te krijgen.

Mijn lessen zijn krachtig en positief .Mijn doel is om je lijf soepel en sterk te trainen en je energie weer op te bouwen.

Tot in Happy Yoga Amsterdam!